22/09/2022

Aquest divendres, 23 de setembre, comença la festa major de Segur

El pregoner serà el pilot i veí del nucli Àlex Toledo

Aquest divendres, 23 de setembre, començarà la festa major de Sant Miquel, a Segur de Calafell. El gruix dels actes es desenvoluparà durant el cap de setmana, amb dos escenaris principals: el Passeig Marítim, al voltant del Port, i la plaça Pau Casals i el seu entorn. El 29 de setembre, diada del patró, es farà, de la seva banda, el tradicional ofici, a l’església de l’Assumpció.

El pregó, un dels actes principals de la festa major, ha estat confiat al pilot i veí de Segur Àlex Toledo, en reconeixement a una trajectòria esportiva que es dispara per moments, amb el seu debut al mundial de motociclisme. Serà divendres, a les 21:30 hores, a la plaça del Port. A continuació hi haurà un espectacle piromusical, amb pirotècnia de baixa intensitat, a càrrec de la Pirotècnia Estalella.

El programa complet de la festa major està disponible a l’agenda de la web municipal. Una part dels actes són organitzats pel col·lectiu festiu Esgangalats.

La regidora de Cultura, Mònica Trepat, explica: “La normalitat torna també a la festa major de Segur, després de tots els entrebancs i limitacions per la pandèmia”. Afegeix: “Així ha estat a les altres dues festes majors del municipi i també a les Festes d’Agost, que es van celebrar bàsicament a Segur”.