04/07/2020

Lídia Gázquez i Gael Mensa guanyen el 27è concurs de cartes d'amor de Calafell

S’hi havien presentat 120 originals, arribats des de diferents indrets

El concurs de cartes d’amor de Calafell, que enguany arribava a la 27a edició, ja té guanyadors. Lídia Gázquez Olivares, de Sitgess (Barcelona), és la vencedora en la categoria sènior, amb la carta titulada “L’estança del mal”. I Gael Mensa López, de 15 anys i del Masnou (Barcelona), el guanyador de la categoria júnior, amb la missiva “Carta d’amor/Carta de mort”.

El veredicte s’ha fet públic ara, perquè l’emergència sanitària va fer-ho impossible en la data tradicional del certamen, la diada de Sant Jordi. S’hi havien presentat un total de 120 originals.

El veterà certamen va sorgir de la iniciativa d’un desaparegut programa sobre llibres de l’emissora  municipal Calafell Ràdio. El premi de la categoria sénior està dotat amb 400 euros, i el de la júnior, amb 200.

El jurat ha estat format pel filòleg Lluís Tetas, la periodista Carolina Rion, l’escriptora Serafina Badenas i la bibliotecària Lola Escola, amb Magda Juncosa, tècnica de Cultura de l’Ajuntament, com a secretària. Els membres del jurat estan molt vinculats al certamen des de fa anys, alguns des dels seus inicis.

Més informació