25/09/2023

L’Ajuntament aprova 100.000 euros per a una nova campanya de bons al comerç local

Aquesta acció de dinamització de les vendes seguirà la línia dels darrers anys

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat destinar 100.000 euros a una nova campanya de bons al comerç local de proximitat. Aquesta acció de dinamització de les vendes es farà en en dates que properament s’anunciaran i seguirà la línia dels darrers anys. Tots els detalls estaran disponibles d’aquí a poc.

Serà la quarta campanya de bons que se celebra al nostre municipi. La iniciativa es va posar en marxa per a pal·liar els efectes de la pandèmia en l’economia local. Però ha esdevingut un factor important per millorar l’activitat comercial, especialment en dates que hi eren poc propícies.

Per exemple, el novembre de 2022, l’última campanya impulsada va convertir les dates de menys vendes de tot l’any en una facturació equivalent a la d’un mes de juny. És a dir, de ser la pitjor època de la temporada baixa va passar a tenir resultats propis de la temporada alta.

Ara,  es busca consolidar definitivament la reactivació econòmica després de la pandèmia i revertir els efectes de la nova situació de dificultat produïda per la guerra a l’est d’Europa i la crisi inflacionista.

El comerç i la restauració, que també ha participat en els bons, són dos dels principals motors econòmics del municipi. Els ajuts directes de l’Ajuntament i nombroses campanyes comercials, junt amb actuacions d’altres administracions, han afavorit la continuïtat de molts negocis i el manteniment dels llocs de treball.