15/02/2023

Calafell tornarà a fer promoció turística compartint esforços amb els altres municipis de la Costa Daurada

Signat el conveni Córner per a 2023, entre la Diputació, els municipis i el món empresarial

El conveni Córner permetrà un any més (és la 19 a edició) que els municipis i agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre comparteixin esforços per promocionar-se en els mercats. Entre els municipis participants hi ha Calafell, que s’hi suma novament per optimitzar els costos de la promoció turística que realitza al llarg de l’any.

L'acord preveu enguany la participació conjunta de 28 institucions públiques i privades -entre ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions- en un total d’11 fires nacionals, estatals i internacionals i en una campanya de comunicació conjunta. D’aquesta manera, es facilita que diferents entitats turístiques públiques i privades puguin participar en aquestes accions independentment de la seva dimensió i a preus competitius.

La inversió, que assumeix el Patronat de Turisme de la Diputació, és 370.570 euros. D’aquest total, es destinaran 162.470 euros a fires i promocions i 208.100, a comunicació i màrqueting.  

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Calafell, Lluïsa Lastra, explica que “aquest model de col·laboració, que és pioner a l’Estat, millora l’eficàcia de les accions, augmenta la notorietat de les destinacions i optimitza els recursos econòmics i humans. A més a més, contribueix  a augmentar la presència de Calafell en l'àmbit estatal”.

Les institucions que han signat l’acord per a aquest 2023 són els ajuntaments Altafulla, Calafell, Creixell, Cambrils, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la Selva del Camp, el Vendrell, Vila-Seca, Consell Comarcal del Baix Camp, Consell Comarcal de la Conca de Barberà- la Ruta del Cister

Les associacions empresarials i entitats de l’àmbit privat són les següents: Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Associació Hotelera de la Província de Tarragona, Associació Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació d’Apartaments turístics de la Costa Daurada, Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona,  Associació Costa Daurada destinació de Golf i Pitch&Putt, Nàutic Parc, Priorat Enoturitme, Aquopolis, PortAventuraWorld, Federació d’Empresaris d’Hosteleria província Tarragona, Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus, i Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.