08/09/2023

Calafell celebra aquest cap de setmana la 39a edició del Mercat d’Estocs, acompanyada d’una degustació gastronòmica

La liquidació de final de temporada permet aconseguir productes de qualitat a molt bon preu

El comerç de Calafell i de Segur de Calafell elebra el proper cap de setmana, dies 9 i 10 de setembre, la 39a edició del veterà Mercat d’Estocs. Dins de l’horari comercial, els establiments dels principals eixos comercials del municipi oferiran descomptes i grans oportunitats, en una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i les associacions de comerciants Fòrum Calafell i Segur de Calafell

L’horari del Mercat d’Estocs serà l’habitual dels establiments participants. Majoritáriament, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

A més, el mercat arriba acompanyat, novament, d’una campanya gastronòmica: “Pren-te un descans”. Els establiments de restauració participants oferiran una tapa més una beguda per 5 euros. Els locals estaran identificats amb aquest rètol. Es tracta de complementar una jornada de compres amb la possibilitat de fer una degustació i aconseguir que aquesta activitat comercial dinamitzi també la restauració.

Calafell celebra dos cops l’any el Mercat d’Estocs: un al final de la temporada d’hivern i l’altre, al final de la d’estiu. És una oportunitat per als comerciants per liquidar els estocs de la temporada que acaba. També ho és per als compradors, que poden adquirir productes de qualitat a molt bon preu. Els establiments participants estaran identificats amb un rètol i trauran al carrer els seus taulells.