Concerts, dansa i espectacles

Calafell Beach Festival 2024: BUHOS & FIGA FLAWAS

23/06/2024

23:00

7 €

Buhos són el grup festiu referencial i un dels grans caps de cartell de l'àmbit nacional i estatal. Amb més de 1.000 concerts a l’esquena que demostren la seva autenticitat i solera sobre els escenaris, han aconseguit fidelitzar el públic d’allà on actuen. Amb més de 250 mil seguidors a les xarxes socials, són el grup català núm. 1 a TikTok. Els seus centenars de milers d'oients mensuals a Spotify i més de 45 milions de reproduccions a YouTube (incloent-hi un disc d'or per “Volcans”), els posiciona dins del TOP 3 d’oients mensuals de música en català a les plataformes de streaming. El 2023 van sorprendre amb La nit està que crema, un disc que introduïa elements electrònics, però amb l'esperit festiu i reivindicatiu de sempre. La seva publicació s’acompanya d'una gira pels principals escenaris i festivals dels Països Catalans, Espanya i Europa. Aquest 2024, podrem gaudir de nous hits i d’una gira que encendrà els escenaris més importants d'arreu.

Figa Flawas són la revolució de la nova generació de música pop catalana. El seu so fresquíssim i un directe hipnòtic i singular, han enamorat a tothom. Xavier Cartanyà i Pep Velasco són els dos frontmans amb més personalitat del moment, els set list dels seus concerts estan plens d'himnes que coreja tot el seu públic i el seu cos de ball executa coreografies adrenalítiques i iròniques que no deixen indiferent a ningú. Tot plegat forma un dels majors espectacles de l'escena musical catalana. Cançons com "Mussegu", "Diabla" o "Que no s'acabi" s'han convertit en himnes generacionals, amb milions de reproduccions a les plataformes digitals i l’entrada en diverses ocasions al TOP 50 Viral de Spotify a Espanya, fins i tot han aconseguit diversos TOPs 1 a les ràdios catalanes. Figa Flawas presenta nou disc i una ambiciosa gira de presentació pels Països Catalans durant 2024.

Entrades disponibles exclusivament en línia a entrades.calafell.cat (NO ES VENDRAN ENTRADES A TAQUILLA). Aforament no numerat.

Menors:

 BUHOS & FIGA FLAWAS